Seneste nyheder

Udsættelse af ændrede regler om hviletid og fridøgn, på dele af beredskabsområdet
08. juli 2024
Læs nyhed
Grundkursus 2024
03. juni 2024
Læs nyhed
Afstemning om den kommunale overenskomst OK24
21. marts 2024
Læs nyhed
Se alle nyheder

Sidste chance for indbetaling af kontingent

30. april 2020

Kære medlemmer af LFDB

Den 1. Marts udsendte vi kontingentopkrævning til alle medlemsstationer.

Opkrævningen blev sendt til tillidsmanden via e-boks.

Betalingsfristen var 15. Marts 2020.

Der er rigtig mange stationer som endnu ikke har betalt kontingent.

Vi syntes, at vi bruger meget tid på at kontakte tillidsfolkene og venligst anmode dem om at få betalt kontingentet.

Kontingentet er 250,- om året pr brandmand.

Vi syntes ikke at det er fair, at vi skal gang på gang retfærdiggøre hvad kontingentet bruges til, men det bliver jo blandt andet brugt til at drifte LFDB. Vi udgiver vores blad 4 gange om året, vi vedligeholder vores medlemsdatabase, vi deltager i diverse mødefora, overenskomstspørgsmål, overenskomstforhandling og kører faglige sager med hjælp fra vores dygtige advokat med ekspertise inden for arbejdsret.

Hver gang vi sender kontingentopkrævning ud skal vi gennem en træls tid med rykkere og opringninger til tillidsfolk og spørgsmål om “hvorvidt det kan betale sig at være medlem”.

Det er frivilligt om man ønsker at være medlem af LFDB. Men vi slår endnu engang fast, at vi kun hjælper vores medlemmer. Pt kører vi 2 principielle sager omkring tilbagebetaling af dagpenge. Dette for at vi kan få endeliggyldig dokumentation for afgørelser der gør, at vi fremover kan hjælpe medlemmer som kommer i klemme i dagpenge systemet. Mest fordi de fleste fagforeninger ikke aner hvad en deltidsbrandmand er.

Men tilbage til sagens kerne. 29 stationer har stadig ikke betalt kontingent og nu er vores tålmodighed ved at være sat på prøve.

Kassereren tjekker indbetalingerne mandag d. 4 Maj 2020. For de stationer der endnu ikke har betalt igangsætter vi udmeldelsesprocedure.

På bestyrelsens vegne